Vierailu Adrian tehtaalle. Lentäen tai omalla autolla tai vaunulla.

Adria Caravan Club of Finland ry on rekisteröity yhdistys, joka on kansallisesti ja kansainvälisesti toimii pääasiallisesti Suomessa ainoana virallisena ja rekisteröitynä Adria merkkikerhona.

Teemme hyvää yhteistyötä maahantuojan ja kaikkien myyjäliikkeiden kanssa.

Lähtökohta kuten kaikissa muissakin merkkikoerhoissa on Adria Clubissa, jäseninä voivat olla Adria asuntoauton, vaunun, tai Sun Living asuntoauton omistaja tai haltija ja heidän perheenjäsenet.

Jäsenmaksu on kymmen euroa, jolla voidaan kattaa, jäsenkorit, jäsentarrat ja postikulut.

Jäsenmäärämme kasvaa tällä hetkellä jäseniä on 385 henkilöä ja Face – Book ryhmässä 122 jäsentä. Face Book ryhmään pääseminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä, koska sivuja käytetään yhdistyksen tiedotus ja keskustelukanavana. Meidän tehtäviin ei kuulu kerätä FB ryhmään isoja jäsenmääriä ja eri merkkisten autojen ja vaunujen omistajia. Haluamme erottua nimenomaan Adria merkkikerhona. Emme kilpaile muiden kanssa jäsenmäärästä, vaikka tavoitteena on Suomen suurin auto ja vaunumerkkiyhdistys. Siihen hyvän lähtökohdan antaa yksi eniten myydyistä autoista ja vaunumerkeistä.

Tällä hetkellä erilaiset ja vapaat ja avoimet ryhmät, kuten Karavaanarit ja Adrialaiset, joissa voivat olla jäseninä myös muut merkit, toimivat toisentyyppisenä ryhmänä ja keskustelukanavana. Yhdistyksemme tarkoitus on hankkia eri yhteistyö kumppaneita ja liikkeitä, jotka myöntävät alennuksia jäsenkorttia vastaan. Näistä jäsenliikkeistä on lähetetty luettelo kaikille jäsenille, joko kirjeitse tai sähköpostilla. Yhdistyksen jäsenet saavat monia muita etuja myös kesän tapahtumissa.

Noin kahden vuoden välein pääsemme maahantuojan järjestämään Adria tehdasvierailuun mukaan. Tämä matka on yleensä omarahoitteinen ja yhdistys ei ole käyttänyt siihen varoja, kuin pienen tarjoilun muodossa ( kahvit + pullat)

Tänä vuonna olemme saaneet yhdistyksenä tähän kutsun, joka toteutetaan syksyllä. Adria Caravan Club of Finland ry järjestää tehdasvierailun Adrian tehtaalle yhdessä maahantuojan kanssa. Alustava ajankohta tehdasvierailulle on joko viikolla 42 tai 43. Ilmoitamme tarkemmin ajankohdasta ja matkan hinnasta elo / syyskuun vaiheissa jäsenkirjeessä. Matkalle pääsevät osallistumaan jäsenet ja heidän perheenjäsenet. Emme ota vielä ilmoittautumisia, koska lento/hotellipaikat ovat vielä avoinna. Kysymme myös eri pituisia vaihtoehtoja muutama päivä ja viikon matkoja. Ryhmämatkana saamme matkan aina edullisemmin. Edellinen matka tehtiin kaksi vuotta sitten ja tehdas ottaa vieraat vastaan vuorovuosin maittain, joten nyt kannattaa olla mukana, jos se on mahdollista.

Lisämausteen tehdasmatkaan antaa se, että muutamat ovat olleet kiinnostuneita tekemään matkan myös omalla autollaan, tai vaunulla. Tämä olisi hieno asia, jos se saataisiin toteutettua. Ennakkoon Teemu Javanainen kerää ryhmää, Adria Clubin jäsenistä, jotka ovat kiinnostunut matkasta ja tehdasvierailusta. Jos olet kiinnostunut matkasta omalla autolla tai vaunulla, kyselyä tehdään Face Book sivuilla, yhteyttä voi ottaa myös yhdistyksen sähköpostiositteeseen, tai hallituksen jäseniin. Ilmoitamme asiasta ja suunnitelmista samalla, kun ilmoitamme tehdasvierailun tarkemmasta ajankohdasta.

Seuraava Treffi tapahtuma on Iskelmäviikolla. Sinne on ilmoittautunut jo yli kuusisataa auto ja vaunukuntaa, joka tarkoittaa noin 800 auto ja vaunukunnan tapahtumaa. Adria Clubin jäseniä on myös ilmoittautunut tapahtumaan suuri joukko. Pidämme siellä myös oman tapaamisen ja grillitapahtuman. Tapahtuman järjestäjä on myös luvannut pitää pienen yhteisen tapaamisen, kuten aikaisempinakin vuosina.

Tule mukaan kehittämään Hyvää Adria merkkikerhoa.