Liity mukaan matkalle. Liity jäseneksi!

Adria Caravan Club of Finland ry. on 22.5.2015 rekisteröity yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on tuottaa mukavaa yhdessäoloa ja tapahtumia Adria merkkisten matkailuautojen ja -vaunujen omistaville jäsenille. Tapahtumia onkin tällä hetkellä vuositasolla varsin runsaasti ja toimintoja kehitetään koko ajan aktiivisesti lisää.

Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, joten kaikki neuvotellut jäsenedut kohdistetaan suoraan jäsenistön hyödyksi.

23.5.2015 aloitimme toiminnan virallisesti vuosikokouksella. Sääntöjen mukaan yhteisjäsenyyttä ei voida myöntää, jäsenyys on aina henkilökohtainen. Jäsenmaksu on 15 €/henkilö/vuosi 17 v täyttäneiltä.

Täytä alla olevat tiedot huolellisesti.

Kun olet tehnyt jäsenhakemuksen, lähetämme laskun sähköpostitse. Kun maksusuoritus näkyy tilillä, postitamme sinulle jäsenkortin ja jäsentarrat merkkinä hyväksytystä jäsenyydestä. 

Jäsenmaksulasku tulee jatkossa vuosittain automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja siinä on viitenumero, jota tulee käyttää laskun kohdistamisen takia.

Mikäli jäsenmaksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, poistetaan jäsenhakemus käsittelystä. Tämän jälkeen hakemus käsitellään aina uutena hakemuksena.

Clubin jäseninä on kasvava joukko aktiivisia Adria-harrastajia, joille positiivinen elämänasenne ja Caravan-henkisyys ovat elämän suola.

Kaipaamme mukaan lisää Caravan-elämästä innostuneita Adria henkisiä jäseniä. Liittymällä jäseneksi saat tietoa yhdistyksen toiminnasta ja kutsuja tilaisuuksiin sekä pääset halutessasi mukaan ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan klubiin liittyviä projekteja ja hankkeita.

Jäsenyys edellyttää Adria tai Sun Livingin käyttöä tai omistamista.

Luethan myös yhdistyksen säännöt:  Clubi-info

Tervetuloa mukaan!

Adria Caravan Club of Finland ry:n hallitus