Tehdasvierailu on tehty

Kuva Adrian tehtaan edestä Sloveniassa 22.10.2018

Ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia matkalla mukana olleita, teitte matkasta ikimuistoisen. Opimme tuntemaan monia Clubilaisia matkan aikana. Miellä on upeita jäseniä Clubissa. Saimme tutustua matkan aikana moniin mielenkiintoisiin paikkoihin, viettää hyvää ja mukavaa laatuaikaa.

Samalla haluan myös kiittää teitä, jotka olette olleet mukanamme koko matkan ajan Face Bookin, kotisivujen ja tekstarein kannustamassa tätä rohkeaa matkaamme.

Erityskiitoksen saavat matkanjohtajat, he tekivät matkasuunnitelmat kellon tarkasti. 23 pv:n illallinen kruunasi kaiken saimme olla lähes kolmekymmentä henkilöä yhdessä. Automatkojen johtajina toimivat Teemu Javanainen (Saksan kautta) Rauli Forsell (Tallinnan kautta) Oiva Riihinen (hotelli/lentomatka). Paluumatkan johtajina toimivat Rauli Forsell ja Tapio Penttilä.

Automatkaan osallistuivat: Teemu ja Merja Javanainen, Heikki Niskanen, Eeva Silander, Tapio ja Marianne Penttilä, Rauli ja Leila Forsell, Hemmo Aaltonen, Mervi Suoniemi, Pentti ja Vuokko Pinola, Kai Lappalainen, Eija Röppänen. Hannu ja Sinikka Kärkkäinen. Tietenkin myös matkalle osallistuneet koirat.

Adria Caravan Club teki myös historiaa. Olimme ensimmäinen Adria Clubi, tai ryhmä, joka on tehnyt matkan omilla autoilla Adrian tehtaille. Tämä jää myös tehtaan historian kirjoihin, positiivisena tapahtumana.

Matka oli uhkarohkea, voisi sanoa hullunrohkea idea. Onneksi meiltä löytyi kahdeksan autokuntaa ja kuusitoista henkilöä mukaan toteuttamaan tämän rohkean yrityksen.

Sloveniassa porukka jakautui eri ryhmiin ja osalla alkoi paluumatka, Kroatian, Italian, Saksan, Tallinnan kautta kotimaahan. Minä ja vaimoni, Teemun ja Merjan kanssa yhdessä jatkoimme matkaa Italian kautta kohti Espanjaa.

Lento/hotellimatkalaiset viettivät oman matkansa tutustuen Slovenian eri kohteisiin. Osa on palannut jo Suomeen ja loput palaavat viikonlopun aikana. Uskon että monelle matka oli hieno kokemus, tutustuen paikallisiin kohteisiin.

Matkasta tehdään kooste, niin että kirjoitetut matkakertomukset Saksa, Tallinna, hotelli/lentomatka julkaistaan lyhentämättömänä kotisivuilla. Kokoaminen kestää pakostakin jonkin aikaa. Tekstit lähetään myös Caravan ja Matkailuautoilijoille, jossa toimitus koostaa jutun matkasta kuvien kera.

Omasta ja Adria Caravan Clubin puolesta suuri kiitos teille kaikille.

Olemme kaikki Kimi Räikkösiä, sillä erolla, että Ferrari valitsi Kimin ja me itse valitsimme Adrian.

Adrian Caravan Club of Finland ry.

Hannu Kärkkäinen

Puheenjohtaja.