Tehdasvierailu omalla ajoneuvolla, tai lentäen Adrian tehtaalle?

Adria Caravan Club of Finland ry on rekisteröity yhdistys, joka on kansallisesti ja kansainvälisesti toimii pääasiallisesti Suomessa ainoana virallisena Adria merkkikerhona. Yhdistyksen tarkoitus ja tehtävä on ajaa jäsenistönsä etuja yhdistyksen puitteissa ja toiminnoissa.

Teemme hyvää yhteistyötä maahantuojan ja kaikkien myyjäliikkeiden kanssa.

Lähtökohta kuten kaikissa muissakin merkkikoerhoissa on Adria Clubissa, Adria asuntoauton, vaunun, tai Sun Liwing asuntoauton omistaja tai haltija, voi hakea jäsenyyttä.

Jäsenmäärämme kasvaa tällä hetkellä jäseniä on 385 henkilöä ja Face Book ryhmässä 122 jäsentä. Face Book ryhmään pääseminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä, koska sivuja käytetään yhdistyksen tiedotus ja keskustelukanavana. Meidän tehtävä ei kuulu kerätä FB ryhmään isoja jäsenmääriä ja eri merkkisten autojen ja vaunujen omistajia. Emme kilpaile kenenkään kanssa jäsenmäärästä, vaikka tavoitteena on Suomen suurin auto ja vaunumerkkiyhdistys, siihen hyvän mahdollisuuden antaa yksi suosituimmista auto ja vaunumerkeistä.

Tällä hetkellä tällaiset vapaat erilaiset ryhmät, kuten Karavaanarit ja Adrialaiset, joissa voi olla jäseninä myös muut merkit, hoitavat sen tehtävän siltä osin hyvin.

Yhdistyksen tarkoitus on hankkia eri yhteistyö kumppaneita ja liikkeitä, jotka myöntävät alennuksia jäsenkorttia vastaan. Jäsenliikkeistä on lähetetty luettelo kaikille jäsenille, joko kirjeitse tai sähköpostilla.

Yhdistyksen jäsenet saavat monia etuja myös kesän tapahtumissa.

Noin kahden vuoden välein pääsemme maahantuojan järjestämään Adria tehdasvierailuun mukaan. Tämä matka on yleensä omarahoitteinen ja yhdistys ei ole käyttänyt siihen varoja, kuin pienen tarjoilun muodossa ( kahvit + pullat)

Tänä vuonna olemme saaneet yhdistyksenä tähän kutsun. Adria Caravan Club of Finland ry järjestää tehdasvierailun Adrian tehtaalle yhdessä maahantuojan kanssa.

Alustava ajankohta tehdasvierailulle on joko viikolla 42 tai 43. Ilmoitamme tarkemmin ajankohdasta ja matkan hinnasta elo / syyskuun vaiheissa jäsenkirjeessä. Matkalle pääsevät osallistumaan jäsenet ja heidän perheenjäsenet. Paikkoja on aikaisemmin ollut rajoitetusti. Emme ota vielä ilmoittautumisia, koska lento/hotellipaikat ovat vielä avoinna. Kysymme eri pituisia vaihtoehtoja, muutama päivä ja viikon matkoja. Edellinen matka tehtiin kaksi vuotta sitten. Tehdas ottaa vieraat vastaan vuorovuosin maittain, joten nyt kannattaa olla mukana, jos se on mahdollista.

Lisämausteen tehdasmatkaan antaa se, että muutamat ovat olleet kiinnostuneita tekemään matkan myös omalla autollaan, tai vaunulla. Tämä olisi hieno asia, jos se saataisiin toteutettua. Ennakkoon Teemu Javanainen kerää ryhmää, Adria Clubin jäsenistä, jotka ovat kiinnostunut matkasta ja tehdasvierailusta. Kyselyä tehdään Face Book sivuilla, yhteyttä voi ottaa myös yhdistyksen sähköpostiositteeseen. Ilmoitamme asiasta ja suunnitelmista samalla, kun ilmoitamme tehdasvierailun ajankohdasta.

Tule mukaan kehittämään Hyvää Adria merkkikerhoa.