Iskelmäviikkotapahtuma alkaa… Seuranta alkaa.

Iskelmäviikkotapahtuma alkaa… Seuranta.

Tapahtuman aikataulu 17 – 21.7.2019

Alueelle voi tulla 15.7.19 alkaen, sopimalla tulosta Iskelmäviikko toimiston kanssa.

www.iskelmaviikko.fi

http://www.minoersoft.com/Paikkavaraus/

https://www.iskelmaviikko.fi/yhteystiedot/

https://www.iskelmaviikko.fi/ohjelma/

https://www.iskelmaviikko.fi/iskelmabussi/

https://www.iskelmaviikko.fi/iskelmatv/

https://www.iskelmaviikko.fi/kuvakulma/

Tässä osiossa voit seurata tapahtumia, sekä erityisesti Adria Clubin tapaamisiin liittyviä asioita maanantaista 15.7.2019 alkaen.

Tervetuloa mukaan.

Ohjelmaa ja päivittäisiä tapahtumia, kertomuksia tapahtumasta.

 

Maanantai. 15.7.19

Ensimmäiset noin viisikymmentä vaunua ja autoa saapunut. Pyhäsalmessa on jo ensimmäiset tanssit tänään. Tiistaina alueelle tulossa noin 100 vaunu ja autokuntaa lisää, koska Pyhäsalmessa on tanssit ja myös linja-autrokuljetus alueelta. Alueella ( arena) on melkein kaikki valmista. Karavaanialueet on valmiina. Ennakkovarauksia ei enää oteta, vaan paikat jaetaan ilmoittautumisen mukaan. Paikkoja on kuitenkin jäljellä.

Tiistai 16.9.19

Tiistai päivän aikana tullut jo noin 150 vaunu / autokuntaa. Adria Clubilaisia on saapunutt jo lähes kaksikymmentä autokuntaa. Tiistai on toinen alkulämmittelypäivä Pyhäsalmessa, jossa tänään myös tanssit. Keskiviikkona tulee auto ja vaunukuntia suurin määrä. Jonoilta ei vältytä, vaikka alueet on hajautettu. Ammattitaitoinen henkilökunta, sekä karavaanioppaat hoitavat vankalla kokemuksella, suurimmat ruuhkat. Nyt jäämme jännityksellä odottamaan ylittyykö viimevuoden viikon karavaanarikävijöiden määrä. Opasteista ja muista järjestelyistä on tullut paljon Kiitosta. Kiitos kuuluu Iskelmäviikon väelle, joka koostuu henkilökunnasta, sekä talkootyöntekijöitä.

Keskiviikko 17.919 klo.10.00. Adria /Adria Clubin lipun nosto uimahallin vieressä olevan juoksuradan lippusalkoon. Juoksuradan lippusalolla on oma historia. Tänäkesänä salama oli lyönyt nimenomaa keskimmäiseen salkoon ja tehnyt siitä tulitikkuja. Lippusalko on uusittu, mutta salon vieressä maassa on edelleen syvä salaman jättämä ura maassa. Adria Clubin lippu pääsee arvostettuun paikkaan.

Keskiviikkona tuli karavaanareita noin 350 tällä hetkellä alueelle tullut noin 551 vaunu ja autokuntaa. Torstaina pitäisi ennakkovarausten mukaan tulla hieman yli 100 vaunu ja autokuntaa. Ennätysten rikkomiseen vaikuttaa kuinka paljon lähtee niitä karavaanareita liikkeelle, joilla ei ole varausta. Eilen teltta oli täynnä ja tänään voi olla hieman enemmän, koska vanhat kestosuosikit on paikalla.

klo.12.00. avajaiset.

Torstai.

Perjantai. Perjantaina oli tullut karavaanareita 740 auto ja vaunukuntaa.

Lauantai. Adria Club ja Iskelmäviikon eustajien tapaaminen klo.11.00. Grillitapahtuma ja tapaaminen klo.16.00. (Tarkemmat tiedot.Jäsenkirje ja Adria Clubin FB sivut.) Adria Clubi tapaamisessa oli 32 auto tai vaunukuntaa. Tapaamisia oli kaksi, klo.11.00. ja iltapäivällä klo.16.30. Osa oli uusia ja osa oli jo useamman kerran käyneitä. Yhdessä sovittiin että ensikesänä tapaamme Kiuruveden Iskelmäviikolla uudelleen.

Lauantaina saapui vielä 40 vaunu ja autokuntaa, joten uusi ennätys oli tehty 780 karavaanaria.Viimevuoden 747 siirtyi historian kirjoihin.

Sunnuntai. Päättäjäispäivä.

Päätöspäivä sujui Kiitoksia jaellen, hyvän musiikin tahdissa. Lopussa laulettiin yhteislauluna vielä on keää jäljellä.

Tapahtumasta löytyy paljon tietoa www.iskelmaviikko.fi sivuilta. Sieltä löytyy kuvakooste. Iskelmä Tv osio, jossa haastatellaan Adria Clubin puheenjohtajaa https://www.iskelmaviikko.fi/iskelmatv/ . Myös FB sivuilla on lisää tietoa tapahtumasta. Yle Arenasta löytyy ma.22.7.19 klo.21.00. haastteluja, ohjelmaa, jossa käsitellään Iskelmämusiikin tilaa, kuvat ja haastattelu Kiuruvedeltä. Ohjelma on lääkkeitä käsittelevän osion jälkeen, toisessa osassa.

Kiuruvesi lehti on tehnyt koosteen omaan lehteensä, josta löyty myös kävijämäärät, tulevaisuuden suunnitelmat. http://www.kiuruvesilehti.fi/uutiset/1161/?fbclid=IwAR1OUODid27ngcp6By-Oyiuo7WjAS4oJPBvJ3FA6LeS9DkW4uFMdiunz-48

Miuistathan että ensi vuonna tapahtuma on 15 – 19.7.2019

Adria Caravan Club of FInland ry haastaa kaikki muut merkkikerhot ensi kesänä leikkimieliseen kissaan Iskelmäviikolla. Kisasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Kiitos kaikille karavaanareille ja suuri Kiitos kaikille Adria Clubilaisille.

 

Klikkaa tästä ja katso kuvat