Iskelmäviikko 2016 – 2017

Tänä vuonna järjestettiin toinen Clubin tapaaminen Iskelmäviikon aikana. Paikalle oli tullut aika paljon myös muita Adria auton tai vaunun omistajia.

Periaatteessa emme halunneet lähteä tällä kertaa rakentamaan mitään lisäohjelmaa, koska tapahtuman järjestäjien toimesta oli sitä yltäkyllin.

Perjantaina kuitenkin pidimme pienen tapaamishetken ennen varsinaisen ohjelman alkua. Iskelmäviikko tapahtuman järjestäjien edustaja ohjelmavastaava Juha Vartiainen toi terveiset ja kertoi samalla, ettei tulevinakaan vuosina ole mitään estettä järjestää tarjouspakettia ja paikkoja alueelle, jos ne saadaan riittävän ajoissa varattua. Hienoa että meitä oli aika runsaslukuinen porukka paikalla 46 jäsentä. Illalla vielä järjestettiin yksityisesti omat grillijuhlat, jonka olivat loihtineet Hannu, Samu ja Pauli ”kokki”. Molemmissa tapaamisessa kyseltiin himan halukkuutta ensivuoden tapaamiseen, voi sanoa, että melkein kuin yhdestä suusta tuli ilmoitus mukaan tulosta. Jokainen antoi myös hyvän palautteen tapahtuman järjestäjille.

Ensi vuonna voitaisiin ajatella myös jonkinlaista leikkimielistä kisaa haastekisana. Haastaisimme muut merkkikerhot mukaan kilpailuun, jonka Kiuruveden Karavaanarit järjestäisi.

Tarjoukset paketeista ja alueesta lähetetään jokaiselle jäsenelle henkilökohtaisen sähköpostina tai niille joilla ei ole sähköposti osoitetta kirjeitse.

Juttuja Iskelmäviikosta löytyy facebookissa.

Kiitos kaikille lämminhenkisestä tapaamisesta, tapaame ensi vuonna uudelleen.

pj. Hannu Kärkkäinen