Selvennyksiä.toiminnata, FB sivuista, jäseneksi liittymisestä.

Selvennykseksi.
 
Adria Caravan Club ja Adria Club ovat työnimiä ja ne kuuluvat Adria Caravan Club of Finland ry:lle. Työnimiä käytetään keskustelujen helpottamiseksi ja niiden sujuvuuden lisäämiseksi. Virallinen nimi
on Adria Caravavan Club of Finland ry. joka on yleiseurooppalainen maakohtainen nimi, virallisesta Adria yhdistyksestä, joka kertoo, että se on myös rekisteröity yhdistys. Yhdistys aloitti toimintansa 2014 yhdistyspohjalta ja teki vuoden
toiminnan aikana päätöksen rekisteröidä yhdistys. Yhdistys on rekisteröity 2015
Vastaavia yhdistyksiä on myös muualla Euroopassa ja kutsumme niitä sisaryhdistyksiksi. Nimi on myös maahantuojan hyväksymä nimi, joka on samalla antanut virallisen luvan käyttää Adria logoa, yhdistyksen toiminnassa. Salkolippuun, sekä ns. Rantalippuihin on ADRIA logon rinnalle laitettu myös Adria Clubin logo. Adria Clubin logo on myös autoon tulevissa tarroissa, jota on jäsenten oikeus käyttää. Kaikki Adria Clubin jäsenet saavat myös jäsenkortin vuosittain, jolla he voivat tarvittaessa vahvistaa jäsenyytensä, esimerkiksi jäsenetuja lunastaessa.
Jäsenmaksu on 10.00€ sisältää tarrat, jäsenkortin, pinssin , kaulanauhan, sekä huomattavan määrän jäsenetuja ja se tulee takaisin jäsenetuna moninkertaisesti.
Adria Club tekee hyvää yhteistyötä maahantuojan ja Adria myyjäliikkeiden, sekä yhteistyökumppaneiden kanssa, Adria tehdasta unohtamatta.
Yhdistys ei toimi välittäjänä, eikä myöskään sovittelijana myyjäliikkeen ja auton ostaneen henkilön välillä.
 Adria Caravan Club of Finland ry. on ensimmäinen Eurooppalainen yhdistys, joka on tehnyt vierailun Adrian tehtaille omilla autoilla.
Yhdistyksen jäseniksi voivat erillisellä hakemuksella hakea Adria autojen, vaunujen, sekä Sun Living autojen käyttäjät. (kotisvut, liity clubiin) Jäsenyyden ehtona on, että henkilöllä on käytössään joku edellä mainituista tuotteista. Merkin vaihduttua, jäsenyys päättyy automaattisesti kuluvan vuoden loppuun mennessä. Adria Club ei ole pelkästään FB ryhmä, erimerkkisiä autoja tai vaunuja Adria nimen alla. Emme ole siis “Zetorikerho” Olemme Adria nimen mukainen merkkikerho.

Adria Clubilla on omat FB sivut Adriani. Molemmille FB sivuille pitää itse hakea jäsenyyttä, sivujen kautta.
https://www.facebook.com/groups/543082536142642/   johon voi liittyä kaikki Adria henkiset keskustelijat.
Toiset sivut ovat Adria Clubin nimellä https://www.facebook.com/groups/1419993788299879/  sinne voivat päästä jäseniksi vain jäsenet, koska siellä tiedotetaan yhdistyksen sisäisiä asioita, tapahtumia, sekä jäsenetutarjouksia. Sivuilla kerrotaan kuulumisia ja keskustellaan aiheeseen liittyen.
Yhdistyksellä on myös omat kotisivut, http://www.adriaclub.fi/ jossa on yhdistyksen yhteystiedot, jäseneksi liittymisosio (liity clubiin) sekä tietoa matkoista tapahtumista yms.

Tule mukaan jakamaan tarinoita, tietoa ja kokemuksia muiden Adria-henkisten klubijäsenten kanssa.
www.adriaclub.fi

Adria Caravan Club of Finland ry

Hallitus