Liity mukaan matkalle. Liity jäseneksi!

Adria Caravan Club of Finland ry on 22.5.2015 rekisteröity yhdistys. 23.5.2015 aloitimme toiminnan virallisesti vuosikokouksella. Sääntöjen mukaan yhteisjäsenyyttä ei voida myöntää. Jäsenyys on aina henkilökohtainen. Jäsenmaksu on 10 €/henkilö/vuosi 17 v täyttäneiltä.

Täytä alla olevat tiedot huolellisesti. Kun maksusuoritus näkyy tilillä, postitamme sinulle jäsenkortin ja tarrat sekä listan yhteistyökumppaneista, jotka myöntävät esim. alennuksia.

 

Kun olet tehnyt jäsenhakemuksen, lähetämme laskun sähköpostitse. Jäsenmaksu lasku tulee jatkossa vuosittain automaattisesti ja siinä on viitenumero, jota pitää käyttää laskun kohdistamisen takia.

Mikäli jäsenmaksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, poistetaan jäsenhakemus käsittelystä. Tämän jälkeen hakemus käsitellään aina uutena hakemuksena

 

 

Clubin jäseninä on kasvava joukko aktiivisia Adria-harrastajia, joille positiivinen elämänasenne ja Caravan-henkisyys ovat elämän suola.

Kaipaamme mukaan lisää Caravan-elämästä innostuneita jäseniä. Liittymällä jäseneksi saat tietoa yhdistyksen toiminnasta ja kutsuja tilaisuuksiin sekä pääset halutessasi mukaan ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan klubiin liittyviä projekteja ja hankkeita.

Tervetuloa mukaan  Adria Caravan Club of  Finland ry:n  hallitus

 Jäsenyys edellyttää Adria tai Sun Livingin käyttöä tai omistamista.