Liity mukaan matkalle. Liity jäseneksi!

Adria Caravan Club of Finland ry on 22.5.2015 rekisteröity yhdistys. 23.5.2015 aloitimme toiminnan virallisesti vuosikokouksella. Sääntöjen mukaan yhteisjäsenyyttä ei voida myöntää. Jäsenyys on aina henkilökohtainen. Jäsenmaksu on 10 €/henkilö/vuosi 17 v täyttäneiltä.

Täytä alla olevat tiedot huolellisesti. Tiedot menevät suoraan jäsenrekisteriin. Tietojen perusteella lähetämme laskun. On tärkeää että mainitset sähköpostiosoitteen, koska pääasiallisesti lähetämme tiedotukset sähköpostilla ja kotisivujen kautta.Kun suoritus näkyy tilillä, postitamme sinulle jäsenkortin ja tarrat sekä listan yhteistyökumppaneista, jotka myöntävät esim. alennuksia.

 Kirjoita nimesi ja osoitteesi  normaalilla fontilla Täytä alle yhteystietosi aloittaen aina isolla kirjaimella.Esim; Hannu Kärkkäinen Vantaa 01600, sähköposti osoite hannu.karkkainen [ät] outlook.com (). ( Ei isoilla kirjaimilla HANNU KÄRKKÄINEN VANTAA, HANNU.KARKKAINEN@OUTLOOK:COM ) Osoite ja sähköpostiosite on meille tärkeä, koska niillä voimme pitää yhteyttä jäsenistöön. Tämä ohje siksi ettei meidän tarvitse korjailla jäsenrekisteriä manuaalisesti, vaan nimet ja yhteystiedot päivittyvät jäsenrekisteriin oikein.

Kun olet tehnyt jäsenhakemuksen, lähetämme laskun ja viitenumeron. Jäsenmaksu lasku tulee jatkossa vuosittain automaattisesti ja siinä on viitenumero, jota pitää käyttää laskun kohdistamisen takia. Kirjoita tähän ensimmäiseenmaksuun etu- ja sukunimi sekä postitoimipaikka. selvästi. 

Mikäli jäsenmaksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, poistetaan jäsenhakemus käsittelystä. Tämän jälkeen hakemus käsitellään aina uutena hakemuksena.

Tilinumero:  FI94 1220 3000 2840 48 Maksun saaja: Adria Caravan Club of Finland r.y.

Jäsenmaksun suuruuden päättää aina sääntöjen mukaan vuosikokous. V.2019 jäsenmaksun suuruus on 10 € henkilö.

Clubin jäseninä on kasvava joukko aktiivisia Adria-harrastajia, joille positiivinen elämänasenne ja Caravan-henkisyys ovat elämän suola.

Kaipaamme mukaan lisää Caravan-elämästä innostuneita jäseniä. Liittymällä jäseneksi saat tietoa yhdistyksen toiminnasta ja kutsuja tilaisuuksiin sekä pääset halutessasi mukaan ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan klubiin liittyviä projekteja ja hankkeita.

Tervetuloa mukaan  Adria Caravan Club of  Finland ry:n  hallitus

 Merkin vaihduttua kesken vuoden, olet oikeutettu jäsenyteen kuluvan kauden loppuun saakka. Jäsenyys edellyttää Adria tai Sun Livingin käyttöä, haltijuutta tai omistamista.