Liity mukaan matkalle!

Adria Caravan Club of Finland ry on 22.5.2015 rekisteröity yhdistys. 23.5.2015 aloitimme toiminnan virallisesti vuosikokouksella. Sääntöjen mukaan yhteisjäsenyyttä ei voida myöntää, jokaisen pitää hakea jäsenyyttä henkilönimellä.  Jäsenmaksu on v.2018 10 € henkilöltä. Nyt on tärkeintä että henkilöt liittyvät yhdistykseen kotisivujen kautta, koska sieltä kautta tehty jäsenhakemus menee valmiiksi suoraan jäsenrekisteriin. On tärkeää että mainitset sähköpostiosoitteen, koska pääasiallisesti lähetämme tiedotukset sähköpostilla ja kotisivujen kautta.

Kirjoita nimesi ja osoitteesi  normaalilla fontilla Esim; Hannu Kärkkäinen Vantaa 01600, sähköposti osoite hannu.karkkainen [ät] outlook.com (). ( Ei isoilla kirjaimilla HANNU KÄRKKÄINEN VANTAA, HANNU.KARKKAINEN@OUTLOOK:COM ) Osoite ja sähköpostiosite on meille tärkeä, koska niillä voimme pitää yhteyttä jäsenistöön. Tämä ohje siksi ettei meidän tarvitse korjailla jäsenrekisteriä manuaalisesti, vaan nimet ja yhteystiedot päivittyvät jäsenrekisteriin oikein.

Kun olet tehnyt jäsenhakemuksen, maksa jäsenmaksu, emme lähetä laskua!  Jäsenmaksu lasku tulee jatkossa vuosittain automaattisesti ja siinä on viitenumero, jota kannattaa käyttää laskun kohdistamisen takia. Kirjoita tähän ensimmäiseenmaksuun etu- ja sukunimi sekä postitoimipaikka. selvästi. 

Mikäli jäsenmaksua ei ole suoritettu 14 vrk;n sisällä poistetaan jäsenhakemus käsittelystä.

Jäsenmaksun tilinumero:  FI94 1220 3000 2840 48 Maksun saaja: Adria Caravan Club of Finland r.y. - Ei viitenumeroa. Kirjoita viestiin: Jäsenmaksu/henkilöiden nimet kenen jäsenmaksusta on kyse.

Kun olemme saaneet jäsenhakemuksen ja jäsenmaksu näyy tilillä, lähetämme sinulle jäsenkortin, jäsentarrat,pinssin, sekä luettelonn liikkeistä ja palveluntarjoajista, jotka myöntävät alennuksia, jäsenkorttia vastaan.

Jäsenmaksun suuruuden päättää aina sääntöjen mukaan vuosikokous. V.2018 jäsenmaksun suuruus on 10 € henkilö.

Clubin jäseninä on kasvava joukko aktiivisia Adria-harrastajia, joille positiivinen elämänasenne ja Caravan-henkisyys ovat elämän suola.

Kaipaamme mukaan lisää Caravan-elämästä innostuneita jäseniä. Liittymällä jäseneksi saat tietoa yhdistyksen toiminnasta ja kutsuja tilaisuuksiin sekä pääset halutessasi mukaan ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan klubiin liittyviä projekteja ja hankkeita.

Täytä alle yhteystietosi aloittaen aina isolla kirjaimella, niin pääset mukaan toimintaan mukavien clubilaisten kanssa.

Tervetuloa mukaan  Adria Caravan Club of  Finland ry:n  hallitus