Haluatko liittyä Adria Caravan Club of Finland ry. jäseneksi.

Kun liityt nyt, jäsenyytesi koskee 2018  ja 2019 jäsenyyttä, saat loppuvuoden jäsenmaksun ilmaiseksi. Jäsenmaksu on 10.00€ saat jäsenmerkit 2 kpl + Jäsenkortin, joka toimitetaan sinulle helmikuussa. Jäsenyytesi on siis heti voimassa ja hallitus hyväksyy sen heti.

Pääset nauttimaan jäseneduista välittömästi. Vahvistamme jäsenyytesi yhteistyökumppaneille tarvittaessa, tai pyydettäessä.

Jäseneksi liittyminen onnistuu kotisivujen kautta. http://www.adriaclub.fi/liity-mukaan-matkalle Lue ohjeet ja toimi niiden mukaan, emme käsittele jäsenhakemusta, ellei maksua ole suoritettu.  Jäsenmaksun ja jäsenhakemuksen jälkeen voit hakea myös jäsenyyttä Adria Clubin FB sivuille ja olet aina mukana tuoreimmassa tiedossa, saat myös jäsenkirjeitä ja muita tiedotteita.

Tervetuloa mukaan  siihen aitoon ja oikeaan Adria Clubiin, nauttimaan hyvistä jäseneduista ja hyvästä kaveriporukasta. Olemme paljon muutakin kuin pelkkä FB ryhmä. Toimimme rekisteröidyn yhdistyksen periaatteilla. Tavoitteet ovat vaatimattomat, haluamme olla tulevaisuudessa suurin merkkikerho. Tätä ajatusta puoltaa Adria tuoteiden kärkipaikat myyntilastoisssa. Autojen osalt 1 ja vaunujen osalta kolmen joukossa. Perässä seuraa Adrian merkki uusi SunLiving

Koska olemme merkki Clubi, niin muistathan että Adria Clubiin voi liittyä, Adrian ja Sun Livinng käyttäjät. Olemme suurta Eurooppalaista Adria perhettä.

Adria Caravan Club of Finland ry.