Adria Clubin tehdasmatka Adrian tehtaille. Seuraa sitä FB ja kotisivuilla

Adria Clubin tehdasmatka Adrian tehtaille Sloveniaan.

Adria Caravan Club of Finland ry. jäsenet tekevät tehdasvierailun, omilla autoilla 14.10.18 alkaen Saksan ja Tallinna kautta 12.10.18 alkaen, molemmissa ryhmissä on neljä autokuntaa. Tämän lisäksi matkalle lähtee 15 henkilön ryhmä lentäen / hotellimatkan merkeissä. Yhteensä matkalle lähtijöitä on noin kolmekymmentä henkilöä.

Matka toteutetaan maahantuojan kanssa yhteistyössä.

Tehdasvierailu on 22.10.18. yhteinen tapaaminen 23.10.18

Matkan kulkua voit seurata Face Bokin sivujen kautta suljetulla, Adria Club ryhmän, jäsenille tarkoitetuilla ja avoimella Adriani ryhmän ( Adrian / Sun Living ) käyttäjien sivuilla.

Adria Club FB: https://web.facebook.com/groups/1419993788299879/                      

Adriani FB: https://web.facebook.com/groups/543082536142642/

Matkasta tehdään mahdollisesti myös yhteenvetoja kotisivuille. Pari alan lehteä on ollut myös kiinnostuneita matkakertomuksesta ja tehdasvierailusta.

Annamme kuvamateriaalin myös maahantuojan ja Adria myyjäliikkeiden käyttöön.

Yhdistys tiedottaa jäsenistöä koskevat tiedotteet, tapahtumat ja yhteistyökumppaneiden mahdolliset tarjoukset ja meidän tietoon saatetut myyjäliikkeiden, tai maahantuojan tapahtumat, ensisijaisesti Adria Club Facebookin kautta, ajankohdasta riippuen myös jäsentiedotteissa.

Muut yleiset asiat Facebook Adriani ja Adria Club kotisivuilla.

Iskelmäviikko 2019 tapahtuman puitteissa on sovittu menettelytavat ja jäsenalennukset tapahtumaan. Niistä tiedotetaan jäsenpostissa viimeistään joulukuussa. Iskelmäviikkotapahtuman yhteyteen järjestetään myös perinteinen treffitapahtuma.

Adria Clubin tehdasmatka Adrian tehtaille. Seuraa sitä FB ja kotisivuilla

Adria Caravan Club of Finland ry.